Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Αρχίζει το ματς


Ένα αλλιώτικο ποδοσφαιρικό τουρνουά πρόκειται να διοργανωθεί στις 22 του ερχόμενου Ιούνη στο Ωραιόκαστρο. Με πρωτοβουλία της ΑΡΣΙΣ και με σύνθημα "Κόκκινη κάρτα στον ρατσισμό και την ξενοφοβία" θα διεξαχθούν ποδοσφαιρικοί αγώνες με τη συμμετοχή των ομάδων από τους ξενώνες ασυνόδευτων ανηλίκων αιτούντων άσυλο σε Ωραιόκαστρο και Μακρυνίτσα Βόλου, της ομάδας εφήβων του οικισμού Ρομά Αγ. Σοφίας καθώς και της μεικτής Ελπίδας Μεταναστών.

Οι αγώνες πρόκειται να διεξαχθούν απο τις 9 το πρωί μέχρι και τις 2 το μεσημέρι. Θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις στον MVP της διοργάνωσης, τον πρώτο σκόρερ αλλά και στον καλύτερο τερματοφύλακα. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου στο Ωραιόκαστρο που βρίσκεται πλησίον του Ξενώνα της ΑΡΣΙΣ. Αξίζει να σημειωθεί η ιδιαίτερα σημαντική παρουσία και συμμετοχή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για την παροχή πρώτων βοηθειών, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Χρησιμοποιώντας το ποδόσφαιρο σαν εργαλείο ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό, οι διοργανωτές λένε ''όχι'' στον ρατσισμό και στις κάθε είδους διακρίσεις. Σας περιμένουμε όλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου