Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Ευχαριστίες από το "Σπίτι της ΑΡΣΙΣ"

 Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Ασπασία Μαρκοπούλου και τις Παιδικές Κατασκηνώσεις "ΓΛΑΡΟΙ" για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και την ευγενική χειρονομία. Η κ. Μαρκοπούλου έδωσε τη δυνατότητα σε δύο παιδιά μας να συμμετέχουν σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Με την προσφορά σας αυτή υποστηρίζετε το έργο μας και συμβάλλετε ουσιαστικά στην κάλυψη των αναγκών των παιδιών που φιλοξενούμε. Σας ευχόμαστε υγεία, ευημερία, ευτυχία σε εσάς και την οικογένειά σας.

 


Τις πιο θερμές μας ευχαριστίες στην κυρία Στέλλα Τζιώνη και τις Παιδικές Κατασκηνώσεις ΤΖΙΩΝΗ για την εξαιρετικά γενναιόδωρη χειρονομία και την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας. Η κ. Τζιώνη έδωσε τη δυνατότητα σε τρία παιδιά μας να συμμετέχουν δωρεάν σε δύο κατασκηνωτικές περιόδους. Σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, ευημερία, ευτυχία σε εσάς και την οικογένειά σας.


IMAGINE RADIO & ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΡΣΙΣ
Ευχαριστούμε τον κ. Κανάκη και τους συνεργάτες του για τη φιλοξενία στη ραδιοφωνική εκπομπή και τη δυνατότητα που μας έδωσαν να παρουσιάσουμε τις δράσεις, το έργο της ΑΡΣΙΣ και του Ξενώνα. Επίσης ευχαριστούμε τον Λάζαρο και τη Στεφανία για την άριστη εκπροσώπηση του Ξενώνα μας. 


 INSECTOPIA
Μία πρωτόγνωρη και άκρως εντυπωσιακή ξενάγηση στον κόσμο των εντόμων και των ερπετών είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στον χώρο της ΔΕΘ και συγκεκριμένα στο περίπτερο 2, όπου και φιλοξενείται η Insectopia, μια υπέροχη έκθεση ζωντανών εντόμων από χώρες όπως η Αφρική, η Βραζιλία αλλά και η Ελλάδα. Ευχαριστούμε για την πραγματικά μοναδική εμπειρία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου