Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Άρωμα Άλπεων στην πλατεία Αριστοτέλους


Ανοικτή εκδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή 14 Απριλίου στις τρεις το μεσημέρι, η Ελληνο-γερμανική Πρωτοβουλία Κοινωνίας Πολιτών (GGCS).  

Ένα ιδιότυπο μουσικό συγκρότημα, οι Scleshinger Hornbläser, από το Schleching, στην περιοχή των Γερμανικών Άλπεων, θα μας ταξιδέψει για δυο ολόκληρες ώρες στις μουσικές που αφήνει ο άνεμος περνώντας μέσα από το «κέρας του ανέμου», ένα πνευστό όργανο που μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι γιγάντων και φτάνει σε μήκος τα δύο μέτρα!

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη  του Γερμανικού Προξενείου της Θεσσαλονίκης και του Δήμου Θεσσαλονίκης θα συμμετέχει και η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων με εργαζόμενους και εθελοντές από  «Το Σπίτι τη ΑΡΣΙΣ» (Ξενώνας Προσωρινής Φιλοξενίας Ανηλίκων θυμάτων κακοποίησης, παραμέλησης, παράνομης διακίνησης) στο Ωραιόκαστρο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει και bazaar με πασχαλινές λαμπάδες και αναμνηστικά από τα εργαστήρια κατασκευών των παιδιών που φιλοξενούνται στον Ξενώνα. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου